VANLIGA FRÅGOR

FRÅGOR KRING FYRVERKERIER

Välkommen till vår sida för Vanliga Frågor, där vi samlat svar på de frågor vi oftast får från våra kunder. Här hittar du användbar information som täcker allt från säkerhetsföreskrifter till råd om fyrverkerival. Vår målsättning är att göra din upplevelse med Festival Fyrverkeri så informativ och problemfri som möjligt. Om du inte hittar svaret på din fråga här, tveka inte att kontakta oss direkt för personlig assistans.

Varför säljer ni inte smällare trots att de är populära?

Vi följer strikt svenska lagar och säkerhetsföreskrifter, vilka förbjuder försäljning av smällare. Vår prioritet är säkerheten och välmåendet för våra kunder och allmänheten.

Hur kan jag förvara fyrverkerier jag köpt från er?

För att säkert förvara och transportera fyrverkerier, se till att de förblir i sin originalförpackning och förvaras på en torr, sval plats borta från värmekällor och brandfarliga material. Under transport, undvik att lämna fyrverkerierna i en bil under lång tid, speciellt inte i varmt väder.

Vilka typer av fyrverkerier är populära för familjevänliga evenemang?

För familjevänliga evenemang rekommenderar vi våra mindre och tystare fyrverkeri-alternativ, som romerska ljus (sparkling shots) eller små fyrverkeripaket som är designade för att vara mindre intensiva men fortfarande spektakulära.

Måste jag ha ett tillstånd för att skjuta upp era fyrverkerier?

Det beror på typen av fyrverkerier. Fyrverkerier i kategori F1 kan oftast användas utan tillstånd av privatpersoner, men för kraftigare fyrverkerier (kategori F2 och uppåt) kan det krävas tillstånd. Kontrollera alltid lokala regler och lagar.

Hur kan jag säkert avfyra fyrverkerier från er?

För att säkert avfyra fyrverkerier, följ alltid tillverkarens anvisningar och använd skyddsglasögon. Avfyra aldrig fyrverkerier under påverkan av alkohol eller droger, och se till att hålla en säker distans från åskådare och byggnader. Om du vill lära dig mer så kan du läsa vår sida om Säkerhetsinformation

Hur kan jag bli återförsäljare av era fyrverkerier?

För att bli återförsäljare av våra fyrverkerier, kontakta oss för att diskutera möjligheterna och kraven. Vi letar alltid efter partners som delar vår passion för kvalitet och säkerhet. Se vår kontaktsida